Един от най-горещите турски актьори, Джан Яман , е в трепетно очакване

...
Един от най-горещите турски актьори, Джан Яман , е в трепетно очакване
Коментари Харесай

Красавецът Джан Яман ще става татко – вижте красивата майка на бъдещото му дете (Снимки):

Един от най-горещите турски артисти, Джан Яман , е в трепетно очакване на огромно събитие в живота си. Красавецът ще става баща , а майка на бъдещото му дете е знойна италианка, не по-малко известна – телевизионната водеща  Дилета Леота .

 Джан Яман и Дилета

Двамата напълно неотдавна афишираха обществено любовта си, въпреки за усеща сред тях да се шушукаше от много от дълго време.

Нашумелият и в Италия турски хубавеляк е цар на сърцераздерателните сериали от югоизточната ни съседка.

Майка на детето му пък ще бъде мокрият сън на италианците в последно време, адвокатката по обучение и надарена телевизионна водеща, русокосата и сексапилна сицилианка Дилета Леота.

 Дилета микрофо

А по сметката на пишещото приятелство из Апенините, двамата влюбени, за които в последно време единствено в Италия се изписаха не една и две вестникарски страници, били заченали бъдещата си рожба около новогодишните празници. Тоест в самото начало на тяхната пламенна връзка, доста преди двамата да бъдат засечени от бдителни папараци и да привлекат ревностните погледи на обожаващите ги и дами, и мъже.

 Дилета Леота

„ Бомбата “ за бащинството на Джан Яман и бременоостта на Дилета Леота взриви в понеделник по здрач звездата на малките екрани на семейството Берлускони – известната и прадизвикателно хубава даже на 63 години водеща Барбара Д’Урсо. Та обилната дама оповести новината по време на предаването си „ Помериджо 5 “, като се базира на известен и добре осведомен турски уебсайт. Нещо повече – Барбара се опита да прочете новината в оригинал, освен това сносно, а камерите демонстрираха факсимилието на страницата със известието и след това нейния превод. Поканените в студиото национални спецове по сърдечни проблеми започнаха оживена полемика, в която преобладаваше учудването от светкавичното развиване съгласно тях на любовта на Джан и Дилета. Заваляха безчет въпроси най-много на зрителки, а „ шрапнели “ от „ бомбата “ на Барбара Д’Урсо започнаха да пръскат всевъзможни уеб сайтове, радиостанции и малките екрани.

Появиха се обаче и неверници, които започнаха да настояват в ефир, че любовта сред сина на имигранти от Косово в Истанбул и дъщерята на стопроцентови сицилианци била „ скалъпена “ на маса от PR-агентите на двамата. Просто тъй като 32-годишният турски хубавеляк и надарената с приказни форми 29 годишна италианска мома в този миг се нуждаели от доста фенска любов, с цел да си вдигнели акциите. Той като артист освен в родината си, само че и в Италия, а тя като съществена водеща на набиращ скорост на Апенините и по света състезателен канал. Като доказателство за изказванията си за режисирана връзка неверниците извадиха оповестени фотоси на Джан и Дилета за размяната на дарове на отминалия Свети Валентин. Ами на тях в действителност напряко прозира неумелото боравене с програмата фотошоп…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР